Användarbetyg:  / 0
DåligtBra 
Träffar: 4577
Skriv ut

{phocadownload view=file|id=5|text=Ladda hem programmet med besökskarta i PDF för utskrift.|target=s}

Lördagen den 12 juni och 13 juni har du möjlighet att uppleva och att delta i en rad kulturevenemang i Örgryte och Härlanda i Göteborg.

Jag kommer att försöka montera upp min "mobila" ässja och ta emot besökare. Utställningen kommer att handla om smide och lite annat. På gården kommer det att finnas möjlighet att köpa smide samt böcker om smide. Samtidigt pågår en samlingsutställning i Härlanda kyrka där min senaste skulptur, Fanan, finns reprenterad.

Konstrunda med Konstlotteri

Lotterna kostar 25 kr och säljs endast på samlingsutställningen i Härlanda kyrkas församlingshem. Här finns vinsterna presenterade. Vinstdragning sker söndagen den 13 juni kl. 16.00. Vinnarna som inte är på plats meddelas via telefon, email eller post. Lotteriet är till förmån för Läkare utan gränser. Konstrundan i Örgryte Härlanda arrangeras av studio5 i samarbete med Härlanda kyrka och Kulturhuset Kåken.

Öppettider: lördag 12/6 kl 10.00–18.00 och söndag 13/6 kl 12.00–16.00 om inte annat anges.

Upptäck det aktiva kulturliv som finns i stadsdelarna! Under dagen öppnar konstnärer upp sina ateljéer, Gunnar Källström och Fridens liljer underhåller, Buratino Dockteater med barntrollkonstnären Affe-Paffe roar, det blir rumsperformance med performancegruppen Rose Land, sagostunder, bokförsäljning, utomhusmarknad för vindsröjare och återbrukare, visprogram med Teater Utopi, vernissager, poängpromenader, improvisationsföreställning om drömmar och mycket mer. Fri entré. Ingen föranmälan krävs om det inte står angivet. På kartan i programbladet hittar du adresserna till alla platser med aktiviteter och inne i bladet finns kontaktuppgifter och information om alla aktiviteter. Håll också utkik efter vår festivalsymbol – flamingon.

 

{phocadownload view=file|id=5|text=Ladda hem programmet med besökskarta i PDF för utskrift.|target=s}

 

Välkommen!!

Annons

Möbler från Svenssons i Lammhult

Annons

Design och inredning från Lagerhaus